Stil vestimentar

 

"Stilul vestimentar reprezinta felul nostru de a spune cine suntem fara sa fie nevoie sa vorbim"   Rachel Zoe

Este modul nostru specific prin care ne exprimam personalitate cu ajutorul vestimentatiei. Are un scop specific in comunicare, tocmai de aceea este important ca mesajul pe care il transmitem astfel sa ne reprezinte. Pentru ca acest mesaj sa fie relevant, este nevoie de o intelegere personala profunda, care sa releve detaliile ce vor fi transpuse prin accesorii si haine, care sa vorbeasca pentru noi.

stil vestimentar

Stilul vestimentar defineste mai mult decat personalitatea unei persoane. El vorbeste despre noi, dar depaseste limitele a acelui simplu "cine suntem". Stilul nostru exprima cum suntem, ce ne place, exprima intentiile noastre, temerile noastre, chiar nivelul de succes si cel al educatiei.

stil vestimentar

Stilul vestimentar
are propria lui “voce” si inseamna mai mult decat simpla alegere a unor haine si accesorii. De cele mai multe ori, fie castigam teren cu ajutorul lui, fie pierdem.

Gasirea sau definirea propriului stil vestimentar este o provocare pentru majoritatea oamenilor. Nu este nici o surpriza, dat fiind cantitatea masiva de informatie haotica pe care fiecare o primeste inca din copilarie despre "cum trebuie" sa se imbrace. Tocmai de accea este indicat sa apelati la un profesionist. El va sti exact cum sa selecteze acea informatie care va ajuta in a avea un stil vestimentar corespunzator si acea informatie care va influenteaza stilul pentru ca s-a implementat in subconstient, insa nu va reprezinta.

img style="float: right; margin: 10px;" src="/files/_G0A1061.jpg" alt="stil vestimentar" width="226" height="340" />Pentru ca este ceva atat de personal, are o influenta majora asupra stimei de sine si o putere extraordinara asupra psihicului nostru. Influenta unui stil vestimentar autentic devine notabila abia atunci cand trecem peste perioada de cautare si descoperim cu adevarat ce ne reprezinta cel mai bine – atunci observam si beneficiile, avantajele pe care le aduce - dar si schimbarile pozitive la nivelul propriei persoane.

Sesiunea de stil vestimentar are ca scop definirea, sau desavarsirea stilului dumneavoastra vestimentar. Acest demers include o analiza amanuntita, ocazie cu care vom discuta numeroase aspecte ale personalitatii, vietii si dorintelor dumneavoastra.
In urma analizei vom evalua diferentele dintre cum ati dori sa fie stilul/imaginea dumneavoastra si cum este in prezent.
Apoi, veti afla pasii necesari pentru ca transformarea sa se intample!Daca ati trecut prin-o analiza cromatica si studiul formei, avem deja o parte din informatiile importante pentru acest demers. Fiind un focus major pe aspectul dumneavoastra fizic, conteaza foarte mult sa cunoasteti corect aceste caracteristici.

Acest serviciu are scopul de a construi acel stil vestimentar care sa va reprezinte cel mai bine si care sa se plieze pe stilul de viata, ideile si activitatile zilnice, astfel incat sa va simtiti o persoana autentica atunci cand va priviti un oglinda.
Veti invata cum sa va compuneti tinutele pentru orice ocazie, in functie de locul unde mergeti si persoanele cu care va intalniti, astfel incat sa va exprimati liber personalitatea.

Pasii sesiunii de stil vestimentar sunt:

 • analiza stilului vestimentar actual
 • analiza personala aprofundata si completarea portofoliului personal
 • determinarea stilului vestimentar potrivit
 • exemplificari
 • inmanarea Portofoliului vestimentar complet

Extra! Daca doresti, iti poti comanda si un portofoliu vestimentar personalizat ce contine:

 • Informatiile dumneavoastra de baza
 • Descrierea stilului vestimentar potrivit
 • Tipul de haine si accesorii care vi se potrivesc
 • Model de haine si accesorii adaptate stilului dumneavoastra
 • Model de tinute adaptate stilului dumneavoastra
 • Sugestii utile si trucuri de stil

  Pentru ca acest portofoliu este conceput special pentru dumneavoastra, il veti primi in decurs de 2-3 zile lucratoare din momentul intalnirii. El are costul de 400 Ron.

  Vezi aici schimbari de imagine realizate de specialistul nostru

Stil vestimentar
Durata: 2h
Cost: 450 Ron

Daca te tenteaza o sesiune de Stil Vestimentar insa nu iti cunosti culorile cele mai potrivite din paleta si nu stii care este forma corpului tau, s-ar putea ca serviciul Basic Mix sa fie ceea ce ai nevoie. Include cele 3 servicii de baza - Analiza cromatica, Studiul formei, Stil Vestimentar - detalii aici.

Daca vrei sa aplici imediat ce ai aflat la sesiunea de Stil Vestimentar, poti face asta prin Analiza garderobei!

Cumpara acest serviciu!

Doresc acest serviciu

security